Letar du efter byggfolietejp?

Byggfolietejp är en tejp du kan använda tillsammans med till exempel byggfolie. Med byggfolietejp 5050 får du en tejp som kan användas för skarvning och tätning av olika material. När du utför olika former av byggen så kan det vara bra att se till att det håller tätt. Du vill till exempel inte att det ska komma in fukt, ånga eller luft. För att undvika att detta sker, så kan du använda dig av dels byggfolie, som du tejpar med byggfolietejp. 

Denna tejp ser till att din ångspärr håller som den ska. Ångspärren har man för att isoleringen ska hålla sig torr. För att du ska garantera dig om att så är fallet, så är det bra att tejpa alla skarvar som kan bli och det med rätt sorts tejp.

Tejp för byggfolie

Även om byggfolietejp 5050 ofta används tillsammans med byggfolie, så går det även bra att använda den tillsammans med andra material. Det går att tejpa på alla typer av ångspärrar och på de allra flesta material. Du bör satsa på att använda dig av denna sorts tejp, så att fukten hålls borta på ett bra sätt. Om du låter bli att sätta upp ångspärr eller om du använder fel tejp, så kan fukt sippra in i isoleringen. 

Det i sin tur kan leda till att det blir mögligt eller förstört på andra sätt. Du som är på jakt efter rätt sorts tejp för byggfolie samt andra material för ditt bygge kan vända dig till T-Emballage. Hos dem hittar du även ett sortiment av en mängd andra bra produkter.